Tag: Bleach: Thousand-Year Blood War

Një lojë e re anime Bleach mund të vijë së shpejti
Anime e Bleach po përgatitet për rikthim me arc e fundit të saj të quajtur Thousand Year Blood War dhe disa thashetheme se së bashkë me të do të zbulohet edhe një lojë e re kanë nisur. Ky informacion na…
Bleach sjell detaje të reja rreth anime së re
Bleach po rikthehet me një anime të re dhe ka publikuar përmbledhjen e parë për t'u dhënë fansave një ide se çfarë të presin! Me serinë origjinale të mangave të Tite Kubo që tani feston 20 vjet që kur u…