Tag: blade

Këto janë të gjitha serialet dhe filmat e ardhshëm të Marvel
Ka kaq shumë filma të ardhshëm nga Marvel dhe shfaqje televizive të Disney Plus, dhe duket se lista zgjatet çdo ditë. Ne kemi përmbledhur listën përfundimtare me datat e konfirmuara të transmetimit të filmave.  Kjo eksperiencë plot me aventura do…
Epic hedh shenja drejt Blade si heroi tjetër i Marvel në Fortnite
Superheroi vampir i Marvel, Blade duket se do të jetë personazhi tjetër që do të bashkohet me eventin crossover në Fortnite në patch v14.20. Duket se superheroi Blade gjysmë-njeri, gjysmë-vampir i Marvel mund të jetë tjetri që i bashkohet listës…