Shikoni 12 minuta gameplay nga DOOM Eternal Battlemode
Doomslayer përballet me dy demona. Multiplayer mode i Doom Eternal, Battlemode, u zbulua vitin e shkuar si një 2v1 mes një lojtari si Doomslayer-i dhe dy të tjerëve që punojnë së bashku në rolin e demonave. Sot patëm mundësinë të…