Tag: Battlefield Mobile

Battlefield Mobile do të ketë Battle Pass, Skins, dhe shumë të tjera
Battlefield Mobile së shpejti do të fillojë të nxjerrë një sërë testesh për lojëra në vende të caktuara para se të zgjerohet në rajone të reja. Sipas një njoftimi zyrtar, Battlefield Mobile do të organizojë testin e parë të lojës…