Tag: Battlefield 2042

Battlefield 2042 po shmang një nga gabimet e Call of Duty
Fansat e Battlefield 2042 do të jenë të lumtur të dinë se revole e ardhshme po shmang me kujdes një nga tiparet më të urryera në lojërat Call Of Duty games: skill-based matchmaking. Për ata që nuk janë plotësisht të…
Battlefield 2042 është emri i lojës së re Battlefield
Pasi kaloi dy përsëritjet e fundit në të kaluarën, seria Battlefield po shkon në të ardhmen me emrin Battlefield 2042. Në Battlefield 2042, Shtetet e Bashkuara dhe Rusia janë në prag të luftës pas dekadave të ngjarjeve ekstreme të motit…