fbpx

Tag: battle royal

Si të merrni skin-e dhe shpërblime falas në Fortnite Reboot a Friend?
Pasi hostoi një beta përsëri në janar 2021, Epic Games ka rikthyer programin Reboot a Friend, i cili është krijuar për t'i kthyer njerëzit përsëri në Fortnite duke u dhënë atyre shpërblime për të ftuar miqtë e vjetër përsëri. Megjithëse…