Tag: Battle of Fallen Angels

Cowboy Bebop ndan pamjet e para të një nga skenat më të mira
Netflix e ka vëmendjen tek seritë më të suksesshme këto ditë, dhe ne duhet të falënderojmë Spike Spiegel për fokusin e tij. Shërbimi i transmetimit do të sjellë në jetë adaptimin e tij të drejtpërdrejtë të Cowboy Bebop këtë nëntor,…