Tag: bardock

Çfarë duhet të sjellë Dragon Ball Super në vazhdim?
Dragon Ball Super është rikthyer përsëri në të me një ark të ri, dhe kuptohet që fansat janë shumë të interesuar për historinë. Nuk është çdo ditë që Goku merr një sfidë të re, dhe fansat janë gjithmonë të lumtur…