Tag: banana

Ky streamer luan Elden Ring duke përdorur banane
Elden Ring është një nga RPG-të më të vështira dhe më të mira në PC, dhe ka një sërë betejash të mahnitshme të bosave që renditen si disa nga dyluftimet më sfiduese në lojëra. Tani, këtu është një streamer që…