Tag: Australi

Gjithë bota vihet kundër Facebook pasi ai bllokon Australine nga platforma e tij
Australianët u zgjuan me një feed bosh në faqen e tyre të Facebook, pasi gjigandi i medias sociale kishte bllokuar të gjithë content-in e medias, pas agravimit të situatës me qeverinë, mbi një ligj të caktuar. Ligji i ri kërkonte…
Epic ka ngritur prapë padi kundër Apple, këtë rradhë në Australi
Si duket aty nuk lejohen monopolet. Fortnite mund të rikthehet në iPhone, iPads dhe dhe paisjet e tjera të Apple në 2020n, fiks në kohë për Season 5. Epic ka sjellë një padi të re kundër Apple në Australi, me…
Gjashtë njerëz arrestohen për ndeshje të sajuara në CS:GO
Ky është rasti i parë i një arresti për ndeshje të sajuara të esports në Australi. Gjashtë njerëz përgjatë Australisë janë arrestuar pasi kanë sajuar ndeshje të Counter-Strike në Australi. Ky lajm vjen nga një deklaratë e Victorian Police. Është…