Traileri i Season 4 të Attack on Titan hedh shenja drejt një lufte totale
Traileri i Attack On Titan Season 4 është më në fund këtu pas muajsh aludimesh dhe pritshmërish, dhe është mjaft i jashtëzakonshëm. Sezoni i ri i animes hit zbulon një luftë gjithëpërfshirëse në histori. Seriali shumë popullor do të përfundojë…