fbpx

Tag: assassin’s creed 2

Aspektet online të lojërave Assassin’s Creed 2 dhe Far Cry 2 do mbyllen përgjithmonë
Disa nga lojërat e Ubisoft, duke përfshirë Assassin’s Creed 2 dhe Far Cry 2 nuk do të mund të luhen më online pas disa javësh. Tech Raport raportoi se Ubisoft do të fik serverat online për disa nga lojërat e…
5 lojëra open-world për low-spec PC
Për të gjithë ju që keni maksimumi 2GB RAM në PC Zhanri i lojërave open-world në vitin 2020 është krijuar si një nga zhanret më të njohura në të gjitha lojrat. Zhanri ka qenë shtëpia i disa prej lojërave më…
Assassin’s Creed 2 do të jetë falas në Uplay këtë javë
MyDealz.de, një faqe gjermane për zbulimin e okazioneve të videolojërave, nxori në pah giveawa-n e ardhshme, dhe analisti i industrisë Daniel Ahmad e vuri në dukje atë në llogarinë e tij në Twitter. Faqja tregon se çfarë duket të jetë…