Vodafone dhe ESL sjellin një tournament esports mobile me 5G
Turnamenti do të bëhet në Asphalt 9: Legends dhe PUBG Mobile. Vodafone është në bashkëpunim me ESL për Vodafone 5G ESL Mobile Open, eventi i parë internacional i esports që do të ketë një finale live që do të luhet…