fbpx
Lojtarët e Arma 3 sulmojnë Area 51 për të parë alienët
Lojtarët e Arma 3 sapo bënë gjënë më fantastike të parë deri tani. Area 51 është një emërtim i përdorur për një forcë ajrore Amerikane shumë të klasifikuar në Nevada. Asnjë detaj ose informacion rreth aktivitetit të kryer në këtë zonë…
PewDiePie: Sulmi ndaj Area 51 në fakt bën shumë kuptim
Në episodin e tij të fundit të Meme Review, që praktikisht merret me të gjitha memet e fundit dhe me historitë më të çuditshme të tyre, YouTuber-i Suedez, Felix  “PewDiePie” Kjellberg foli për Area 51. Pikërisht meme-in që lindi nga…