ArcheAge: Unchained është live dhe premton një MMO pa ‘pay-to-win’
ArcheAge: Unchained kushton $25.99, por eleminon metodat 'pay-to-win'. ArcheAge ka qarkulluar për një pjesë të mirë të dekadës së fundit dhe sado që MMORPG free-to-play ka tërhequr shumë lojtarë, gjithashtu ka marrë shumë kritika, pasi i ka dhënë lojtarëve mundësinë…