Tag: apple tv

Lojtarët e PS4 dhe PS5 mund të marrin Apple TV+ falas
Çdo muaj PlayStation jep lojëra falas nëpërmjet PS Plus por kësaj here ka vendosur të jap një surprizë falas për të gjithë përdoruesit e PlayStation 4 pa patur PS Plus. Surpriza falas që PlayStation ka sjellë për lojtarët e saj…
Shumë streaming apps do të jenë të disponueshëm me Xbox Series X dhe S në lançim
Përfshirë këtu Apple TV. Microsoft ka zbuluar se Apple TV do të vijë në Xbox Series X, Series S dhe Xbox One në datë 10 nëntor. Lajmi erdhi përkrah njoftimit se Series X dhe S do të kenë një sërë…