Tag: animetv

Jujutsu Kaisen 0 bën debutimin zyrtar të Gojo
Jujutsu Kaisen po i argëton fansat këto ditë me mangën e saj, por anime nuk mund të mos përmendet. Puna po vazhdon në sezonin e dytë me ekuipazhin, dhe siç e dimë të gjithë, filmi i parë Jujutsu Kaisen është…