Smartphone-at dhe tabletët Samsung Galaxy bashkohen me Android Enterprise
Samsung zgjeron partneritetin me Google dhe zgjeron zotimin për të ofruar zgjidhje më të mira të sigurisë dhe produktivitetit Samsung Electronics njoftoi sot se do të bashkohet me Android Enterprise Recommended, një program të udhëhequr nga Google që synon në…