Tag: andrew garfield

Toby Maguire mund të vijë në filmin e ardhshëm të Spider-Man
Thashethemet vazhdojnë të hedhin sugjerime se Spider-Man: No Way Home më në fund do të shfaqë se Wallcrawler i Tom Holland MCU do të bashkohet nga Tobey Maguire dhe Andrew Garfield, duke përsëritur rolet e tyre si Sony Spider-Man origjinal…
A do të shohim Tobey Maguire dhe Andrew Garfield në Spider-Man 3?
Hedhja në skenë e Benedict Cumberbatch si Doctor Strange për "Spider-Man 3" me Tom Holland, ndezi plotësisht teori dhe thashetheme që Marvel Studios dhe Sony Pictures kanë zgjedhur të ecin në rrugën e "Spider-Verse". Ditët e fundit, megjithatë, kanë qarkulluar…