Tag: amazon

Lojtarët e New World po bëjnë ban kundërshtarët për të fituar PvP
Duket se historia e çdo MMO të madhe është ajo ku zhvilluesit janë gjithmonë duke u përpjekur të vazhdojnë me trillimet e lojtarëve, pasi shumë janë të lumtur të përfitojnë nga sistemet broken për të mashtruar dhe zhgënjyer të tjerët.…
Lojtarët e New World po bëjnë takime “lakuriq”, PSE?
New World po vazhdon të ketë sukses çdo ditë duke mbledhur një numër të madh lojtarësh. Por si çdo lojë tjetër MMO, kultura e MMO nuk mund të mungonte as në New World. Gjithmonë MMO kanë patur gjëra të cilat…
Hackers të Twitch mbushin platformën me foto të Jeff Bezos
Hackers kanë goditur përsëri Twitch. Vetëm disa ditë pas leakut masiv të të dhënave që përfshinte source code të Twitch dhe informacionin mbi fitimet e transmetuesve, hakerët mbushën platformën me fotografi të fytyrës së Jeff Bezos. Imazhi i themeluesit të…
New World thyen përsëri rekorde ne Steam
New World është loja e fundit nga Amazon Games e cila u lançua javën e kaluar dhe pati një rritje të madhe dhe të shpejtë në popullaritet. Dhe së fundmi kjo lojë ka thyer përsëri rekorde. Së fundmi loja ka…
Twitch bie totalisht në duart e hackers
Një hacker anonim pretendon se ka zbuluar informacione nga gjithë serveri i Twitch, përfshirë source code dhe informacionin e pagesës së përdoruesit. Përdoruesi postoi një lidhje prej 125 GB për torrent me 4chan të Mërkurën, duke deklaruar se informacioni kishte…
Loja e Amazon po shkatërron përsëri karta grafike
Loja e Amazon, New World, pati një sukses të madh gjatë lançimit të saj në qoftë se nuk llogarisim problemin me radhën e gjatë në queue (personalisht kemi pritur më shumë se 4 ore për të hyrë në lojë). Dhe…
New World: Armët më të mira, atributet dhe armor builds | GUIDE
Pavarësisht nëse keni luajtur tashmë beta ose dëshironi të bëni luftë në lojën e fundit, këtu janë kombinimet më të mira të armëve, atributet dhe armor builds për t’u ngritur shpejt në New World. MMO e shumëpritur e Amazon Games,…
Do të merrni BAN nëse përdorni emrat Bezos dhe Amazon në New World
Gjëja e parë që u testua në New World të Amazon ishte të shikohej nëse mund të tallenin me themeluesin e Amazon Jeff Bezos me emrin e përdoruesit, por Amazon ishte një hap para. New World nuk lejon përdorimin e…
Dr Disrespect do të hedhë në gjyq Twitch
Ban-i misterioz i Dr Disrespect nga Twitch e la të gjithë komunitetin në shok. The Two-Time i ka mbajtur të fshehura të gjitha dhe nuk e përmend ban-in shumë shpesh. Të gjithë supozuan se kjo ishte sepse ai, si të…
“Mos u bëni një Streamer në Twitch” – xQc
Felix "xQc" Lengyel është një nga streamer më të mëdhenj të Twitch.Në platformë, xQc ka bërë miliona. Sidoqoftë, ai nuk rekomandon ndjekjen e ëndrrës “Twitch”, veçanërisht nëse nuk keni një plan rezervë. Pse? Sepse ka shumë mundësi që nuk do…