Tag: alien

Alien është loja më e fundit aksion-horror
Një lojë krejt e re Alien është në rrugë e sipër. Titulli u zbulua plotësisht nga llogaria zyrtare e Alien në Twitter, dhe jo, nuk është Aliens: Dark Descent, i cili u njoftua tashmë në Summer Game Fest. Kjo është…
Si të merrni Alien Fortnite skins në Season 5
Seritë e Alien tashmë kanë ardhur në Fortnite, teksa bashkëpunimi i fundit i Season 5 ka prezantuar Ellen Ripley dhe Xenomorph-in ikonik në lojë. Ja se si mund të merrni skinet e reja: Cosmetics të ndryshëm në Fortnite kanë mënyra…
Fortnite do të marrë një skin të Alien xenomorph
Season 5 i Fortnite mund të jetë deri më tani mund të jetë ndër më të mëdhenjtë për lojën, përtej Season 4 madje, që ishte si një reklamë e madhe për Marvel. Tematika e "Hunters" që janë bashkuar përgjatë gjithë…
Alien: Blackout nuk është pasardhësi që po ëndërronim
Fansat e Alien janë më të zhgënjyer se kurrë! Amanda Ripley, protagonistja e Alien: Isolation rikthehet në një lojë të re, por nuk është ajo që po shpresonit. Alien: Blackout është një lojë survival e llojit horror për smartphone, ku…
Hideo Kojima mund të vijë me lajme të mëdha në Game Awards
Hideo Kojima, koka pas Metal Gear Solid dhe ekskluziven e ardhshme të PlayStation 4, Death Stranding, i kreu një vizitë 20th Century Fox, (pronari i të drejtave të Alien). The Game Awards reagoi menjëherë pas postimit të Kojimës në Twitter…