Leak: iPhone 11 do të ketë më shumë RAM dhe performancë falë CPU A13
iPhone XR mendohet të marrë një pasardhës në 10 shtator që do të quhet iPhone 11. Me shumë pak ditë të mbetura nga eventi i Apple për prurjet e reja të këtij viti, një leak i iPhone 11 doli online,…