Netflix na tregon një pjesëz të serialit të League of Legends
Fansat që presin me entuziazëm për serinë e animuar Arcane të Netflix League of Legends sapo morën një vështrim të zgjatur për t'u përgatitur për atë që do të vijë. Klipi për dy minuta konfirmon që Jinx dhe Vi, të…
Këto janë ndryshimet e League of Legends pas patch 11.11
League of Legends 11.10 ka nisur të jetë LIVE për serverat për fansat e LoL, që do të thotë se është koha për të parë se çfarë po bën Riot Games për ndeshjen e saj kryesore MOBA. Patch 11.11 i…
Seriali i animuar i League of Legends do të vijë në Netflix
League of Legends do të sjellë serinë e parë të saj të animuar si një serial në Netflix. Seriali në fjalë supozohet që të vijë në platformën streaming së shpejti. Seriali i animuar i League of Legends do të quhet…
Sa skins ka League of Legends në vitin 2021?
Riot Games vazhdon të nxjerrë skins-a për lojtarët e League of Legends dhe 2021 do të jetë një vit tjetër në të cilin do të vihen në dispozicion mjaft kozmetikë të rinj në lojë. Për vitin 2020, Riot u angazhua…
Cili rol do të jetë më i përshtatshëm për Gwen në League of Legends?
Gwen, Hallowed Seamstress, do të jetë kampionja tjetër që do të hyjë në League of Legends, por në cilin rol do të mund të luhet më së miri? Ishte një ditë e madhe e lajmeve të LoL kur Riot lëshoi…
League of Legends champions më të mirë për solo queue në patch 11.6
Patch-i i gjashtë i sezonit 11 ka dalë në live servers të League of Legends dhe disa champions specifik po dominojnë solo queue Që kur filloi sezoni i ri, meta tashmë është zhvilluar shumë. Disa kampionë të ndryshëm kanë qenë…
Riot prezanton Space Groove skins në League of Legends
Disco Nunu është përsëri në Rift dhe ai ka sjellë disa miq me vete për një parti ‘jashtë kësaj bote’ Riot ka prezantuar champions e League of Legends që do të kenë linjën e re të Space Groove skins, secili…
Alienware mund t’i japë fund partneritetit të saj me League of Legends Esports
Riot Games mund të ketë trazira me partnerizimet afatgjatë pasi CEO Nicolo Laurent po përballet me akuza për ngacmim seksual nga një punonjës Alienware ka qenë në partneritet me Riot që nga fillimi i vitit 2019. Si sponsor i prodhimeve…
Zhvilluesit e League of Legends kërkojnë të shtojnë items non-Mythic
Zhvilluesi i League of Legends Riot Games ka postuar serinë më të fundit të quajtur ‘LoL Pls’ - dev video, duke mbuluar një mori update-esh në lidhje me lojën e saj MOBA Ndër disa tema të ndryshme të përmendura në…
Renekton, Lillia goditen me nerfe të rënda në Patch 11.6 të League of Legends
Drejtori i dizajnit të lojës së League of Legends Mark "Scruffy" Yetter hyri në detaje të hollësishme sot në lidhje me nerfs-at e ardhshëm për disa kampionë në Patch 11.6. Ndoshta dy nga kampionët më të goditur në patch-in e…