Gearbox zbulon skill trees të reja të Borderlands 3 për Moze & Zane
Pas zbulimit të skill trees të reja për Amara dhe FL4K, Moze dhe Zane tani janë bashkuar, respektivisht duke sjellë një pet mech dhe një gatling gun. Skill tree e re për Moze, e quajtur me vend si 'Bear Mother…