Rekordi i vrasjeve në Warzone Quads shkatërrohet nga Vikkstar dhe Atlanta FaZe
Rekordi botëror me 121 vrasje për Warzone Quads është shkatërruar nga Vikram 'Vikkstar123' Singh Barn dhe tre anëtarë të Atlanta FaZe të Call of Duty League Duke kombinuar më shumë se 43,000 damage total, grupi grumbulloi 138 vrasje në një…