Tag: warcraft arclight rumble

Njoftohet Warcraft për telefona, Warcraft Arclight Rumble
Warcraft Arclight Rumble është një lojë strategji-aksioni falas për t'u luajtur për Android dhe iOS Warcraft do të vijë në Mobile me Warcraft Arclight Rumble, njoftoi Blizzard Entertainment. Warcraft Arclight Rumble, një lojë strategjie aksioni me ritme të shpejta dhe…