Far Cry 6 do të lançohet në Maj 2021, sipas një leak-u
Maj 2021 thuhet se do të jetë data e Far Cry 6 Far Cry 6 ishte planifikuar fillimisht të niste në 18 Shkurt, por u vonua në mes të vitit 2021 si pjesë e një riorganizimi të Ubisoft. E vetmja…
Assassin’s Creed Valhalla pati shitjet më të mira në historinë e serisë
Sipas një raporti, Assassin’s Creed Valhalla është tashmë loja më e shitur e serisë Assassin’s Creed në gjatë javës së parë pas lançimit Loja më e fundit e Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla, është raportuar të jetë loja më e shitur…
Ubisoft “heq gabimisht” achievements për Assassin’s Creed Valhalla
Disa njoftime të nxjerra nga Ubisoft mbi një problem me achievements e Assassin’s Creed Valhalla kanë sjellë konfuzion tek lojtarët e lojës. Së fundmi një problem me achievements në Assassin’s Creed Valhalla është zbuluar nga lojtarët e lojës. Menjëherë pasi…
Assassin’s Creed Valhalla Review
Janë të rralla lojërat të cilat flasin për vikingët dhe kësaj here Ubisoft sjell Assassin’s Creed Valhalla e cila është loja e parë e kësaj serie që tregon për vikingët dhe jetën e tyre gjatë asaj kohe. Për ne Valhalla…
Update i Y5S4 do të sjellë ndryshime në Meta aktuale në R6S
A do të jetë ky fundi i Utility Meta në Rainbow Six Siege? Operation Neon Dawn po vjen së shpejti dhe shumë ndryshime janë planifikuar të vijnë bashkë me ketë update. Një prej ndryshimeve kryesore që Ubisoft ka në plan…
Ubisoft zbulon detajet e plota rreth Operation Neon Dawn në R6S
Një operator i ri dhe balancime të mëdha janë planifikuar të vijnë në Rainboë Six Siege gjatë Operation Neon Dawn Në një livestream para pak kohësh, Ubisoft solli detajet e plota rreth Operation Neon Dawn i cili do të vijë…
Çdo lojë e Assassin’s Creed që ne kemi renditur për ju
Kjo është renditja që ne kemi për ju përsa i përket Assassin's Creed Assassin's Creed Valhalla është pothuajse këtu, kështu që është koha të shohim mbrapa gjithë serialin. Ju nuk keni kohë për t'i luajtur të gjithë, kjo është arsyeja…
Rainbow Six Siege zbulon Aruni dhe pajisjen e saj
Zbulohet më shumë rreth Aruni, pajisjes së saj dhe Operation Neon Dawn Ubisoft ka filluar së fundmi të zbulojë dalëngadalë më shumë rreth operation të ri i cili do të quhet Neon Dawn dhe operatorit të ri. Mbrëmjen e djeshme…
Source code i Watch Dogs Legion është bërë leak
Në Tetor 2020, banda ransomware "Egregor" ka nxjerrë të dhëna që kishte marrë nga rrjetet e brendshme të Crytek dhe Ubisoft. Dhe duket se kodi i Watch Dogs Legion ka dalë në internet. Source code për këtë lojë kaq të…
Këto janë next-gen upgrades për Watch Dogs Legion & Assassin’s Creed Valhalla
Kini kujdes nëse po merrni një konsol digjital Ubisoft ka paraqitur procesin për upgrades të versioneve aktuale të gjeneratës së Watch Dogs: Legion, Assassin's Creed Valhalla dhe Far Cry 6 në PS5 dhe Xbox Series X. Sipas një postimi të…