Tag: survival matches

Update javor në GTA online sjell dyfish shpërblime dhe ulje
Nëse jeni keq për para ose dëshironi të blini diçka në GTA Online, kjo është java e duhur Si çdo javë, Rockstar sjell ndryshime në lojën e saj më të suksesshme, GTA Online, dhe kësaj radhe Rockstar ka zbuluar se…