Tag: stuart

Ylli dhe Regjisori i Yu-Gi-Oh bën homazhe për Kazuki Takahashi
Ndarja nga jeta e krijuesit të Yu-Gi-Oh ka mërzitur goxha fansa dhe ndër ta edhe shumë bashkëpunëtor të Kazuki Takahashi ku disa prej tyre e kanë ndër këtë gjë edhe në rrjetet sociale. Një ndër ta ishte edhe Stuart, një…