Tag: storage

Call of Duty: Black Ops 4 do të ketë 100GB i Hard Drive të PS4-ës suaj
Konfirmohen dhe 105GB për Red Dead Redemption 2. Javën e kaluar, u zbulua se Red Dead Redemption 2 do të kërkojë 105GB hapësirë në Hard Drive-n tuaj PS4 për të instaluar. Kjo është gjetur në anën e pasme të kutisë…