Tag: standard

Cili është ndryshimi midis Max dhe Standard në Free Fire?
Fansat e Garena Free Fire kanë qenë të dëshpëruar për të luajtur Free Fire Max qysh kur lajmi për ekzistencën e saj arriti në fillim të këtij viti. Pothuajse menjëherë, thashethemet filluan të përhapen në lidhje me veçoritë dhe përmirësimet…