Tag: snowrunner

Këto janë lojërat më të reja në Nintendo eShop
Nintendo sjell edhe këtë javë një shumëllojshmëri të madhe lojërash të reja nga zhanre të ndryshëm dhe gjithashtu në ulje në dyqanin e saj online, Nintendo eShop. Knockout City Bashkohuni me miqtë tuaj në lojën më të fundit nga Electronic…