Gearbox zbulon skill trees të reja të Borderlands 3 për Moze & Zane
Pas zbulimit të skill trees të reja për Amara dhe FL4K, Moze dhe Zane tani janë bashkuar, respektivisht duke sjellë një pet mech dhe një gatling gun. Skill tree e re për Moze, e quajtur me vend si 'Bear Mother…
Shihni skill trees të reja të Amara dhe FL4K në Borderlands 3
Gearbox Software ka zbuluar skill trees për Amara dhe FL4K që do të prezantohen në Borderlands 3 në Nëntor. Zhvilluesi detajoi pemët e aftësive në një postim të ri në faqen e tij zyrtare. Pema e re e aftësive të…
Borderlands 3 po merr një tjetër season pass në Nëntor
Më shumë skill trees, një mode i ri dhe më shumë do të vijnë në muajin tjetër Nëse nuk jeni ende gati të lini anash Borderlands 3, së shpejti do të keni edhe disa justifikime për të vazhduar dhe të…