Kjo është gjithçka që duhet të dini mbi Season 15 të PUBG Mobile
Sezoni i 15 është pothuajse këtu Sezoni 15 i PUBG Mobile premton të gjallërojë lojën popullore Battle Royale me një numër përditësimesh kryesore dhe shpërblimesh të nivelit për lojtarët që të punojnë. Por kur fillon PUBG Mobile Season 15 dhe…
Sezoni 15 i Clash Royale, Set Sail for War, lançohet sot
Sezoni i ri pritet të sjellë disa ndryshime në balancën e lojës Sezoni do të prezantojë një Pass Royale të ri. Do të ketë dy variante: një version falas dhe me pagesë. Versioni i paguar kushton 4.99 dollarë dhe do…