Discord sjell screen sharing në pajisjet mobile
Veçoria e screen sharing e Discord në PC vjen më në fund për pajisjet mobile Discord vazhdimisht sjell veçori të reja në platformën e saj si video chat dhe screen share në mënyrë që përdoruesit e kësaj platforme të ndanin…
Discord Mobile do të marrë një update të madh
Më në fund Discord Mobile rregullon disa prej problemeve që ka patur kohët e fundit por gjithashtu shton edhe shumë veçori të reja Gjatë muajit të kaluar versioni Discord Mobile ka patur bugs të ndryshëm të cilët filluan të krijonin…
Facebook sjell screen sharing për Messenger në Android dhe iOS
Herën tjetër kur do të bisedoni me një mik në aplikacionin tuaj mobile të Facebook Messenger, do të keni mundësinë të ndani shpejt ekranin tuaj. Sot, Facebook shtoi screen sharing në telefonatat me video të Messenger në aplikacionet e saj…