Riot ka censuruar përdorimin e “Hong Kong” në transmetimin e Worlds 2019
Riot Games duket se ka marrë një vendim për të censuruar përdorimin e frazës "Hong Kong" në stream gjatë League of Legends World Championship. Një postim në Reddit nga dje ka grumbulluar të gjitha momentet që i kanë bërë fansat…
Tencent do të prodhojë Auto Chess në Kinë
Me Valve dhe Riot që po kryejnë betejën e tyre përsa i përket Auto Chess, studioja pas Dota 2 origjinal është duke u marrë me versionin e saj. Duket se Drodo Studio do të ketë një partner të madh të…