Një event i ri i Rainbow Six Siege dhe jo vetëm, është bërë leak
Leaks të fundit tregojnë që në Rainbow Six Siege një event i ri po vjen Në shkurt Ubisoft konfirmoi se do të ketë një ose dy evente të reja bashkë me një Battle Pass i cili do të zgjas 30…
Këto janë patch notes të Rainbow Six Siege Void Edge
Dy operatorët e rinj më në fund kanë ardhur Më në fund, 10 marsi ka ardhur dhe së bashku me të ka ardhur edhe Rainbow Six Siege Void Edge. Ubisoft ka zbuluar ditën e sotme patch notes, ku shpjegohen më…
Rainbow Six Siege sjell risi dhe rekorde | GameON Buzz
Rainbow Six Siege ka thyer gjatë ditëve të fundit rekorde për sa i përket numrit të lojtarëve, ndërkohë që Ubisoft ka zbuluar gjithçka që pritet të vijë në Year 5 në lojë. Le të zbulojmë më shumë se çfarë do…
Ubisoft do të lançojë tre lojëra të mëdha deri në fund të 2020
Ky do të jetë një vit i madh për Ubisoft Ubisoft ka dhënë më shumë detaje mbi planet e tyre për të sjellë 5 lojëra të mëdha gjatë vitit të ardhshëm fiskal, gjë e cila është emocionuese edhe kur nuk…
Rainbow Six Siege do të ketë një battle pass të sajin
Ai do të vijë me 2 faza, duke nisur me pass-in falas në Ember Rise Në një lëvizje që duket thuajse e pashmangshme në 2019, Rainbow Six Siege po i bashkohet më në fund trendit të battle pass-eve në lojëra.…
Ryan Reynolds mund të luajë rolin kryesor në filmin Rainbow Six
Aktori i Deadpool mund të jetë aktori kryesor në një film të palajmëruar ende, por asgjë nuk është vendosur akoma. Ka pasur fjalë për një film të Rainbow Six që nga 2004 ose më parë dhe tashmë duket se këto…