Year 5 Pass në Rainbow Six Siege është bërë leak, por është zhgënjyes
Këtë vit do të ketë më pak operatorë se vitin e kaluar Pass-i i ri vjetor i Rainbow Six Siege duket se është zbuluar dhe këtë vit do të ketë më pak operatorë se vitet e kaluar. Siç mund ta…
Lojtarët e Rainbow Six Siege janë të pakënaqur me rikthimin e Clash
Rikthimi i operatores duket se ka shqetësuar lojtarët e Rainbow Six Siege Rainbow Six Siege ka kaluar përtej pritshmërive të lojërave tipike FPS. Edhe pse ka tashmë thuajse 5 vite që është lançuar, loja ka mbetur popullore falë mbështetjes së…
Këto janë plays më të bukura në esports gjatë 2019
Nga clutch në CS:GO tek golat në shtesë në Rocket League, këto janë disa prej plays më të bukura në esports për 2019 Ka diçka të veçantë rreth esports live. Nga atmosfera elektrizuese që krijojnë fansat në arenë tek reagimet…
Ubisoft do të japë një operator të Rainbow Six Siege falas për të gjithë
Bëni log-in në lojë për ta marrë operatorin. Në shpirtin e sezonit festiv, Ubisoft do të falë një operator të Rainbow Six Siege, të zgjedhur në mënyrë rastësore, për këdo që bën log in në lojë. 🎄 HAPPY HOLIDAYS from…
Operation Shifting Tides ka ardhur në Rainbow Six Siege
Pritjes më në fund i ka ardhur fundit I zbuluar fillimisht në Rainbow Six Pro League Japan Finals muajin e kaluar, Operation Shifting Tides është vlerësuar menjëherë shumë mirë. Duke sjellë dy operatorë të rinj si Wamai dhe Kali, sezoni…