Një postim në PlayStation blog mund të ketë bërë leak Y5S4 e R6S
Sipas postimit në PlayStation blog, sezoni i ri në Rainbow Six Siege do të vijë shumë shpejt dhe do të sjellë një mal me ndryshime Postimi më i fundit në PlayStation blog ka zbuluar se Rainbow Six Siege do të…
Rework i Tachanka është tashmë live në Rainbow Six Siege
Më në fund më Rainbow Six Siege ka ardhur rework i shumëpritur Tachanka Një prej gjërave të cilat fansat e kanë pritur me padurim është rework i një prej operatorëve që ata duan dhe adhurojnë më shumë dhe i cili…
Një rework i Twitch mund të vijë së shpejti në Rainbow Six Siege
Ndryshime të reja mund ta presin Twitch gjatë Operation Neon Dawn Sipas informacioneve që kemi, dimë që data e lançimit të Operation Neon Dawn është afër dhe shumë ndryshime dhe gjëra të reja janë duke ardhur. Ne dimë gjithashtu që…
Një exploit i cili po shkakton probleme është zbuluar në R6S
Exploit më i fundit i zbuluar në Rainbow Six Siege po shkakton shumë probleme për lojtarët e kësaj probleme Rainbow Six Siege është një prej lojërave multiplayer kryesore të Ubisoft e cila që prej lançimit të saj ka patur gjithmonë…
Update i Y5S4 do të sjellë ndryshime në Meta aktuale në R6S
A do të jetë ky fundi i Utility Meta në Rainbow Six Siege? Operation Neon Dawn po vjen së shpejti dhe shumë ndryshime janë planifikuar të vijnë bashkë me ketë update. Një prej ndryshimeve kryesore që Ubisoft ka në plan…
Ubisoft zbulon detajet e plota rreth Operation Neon Dawn në R6S
Një operator i ri dhe balancime të mëdha janë planifikuar të vijnë në Rainboë Six Siege gjatë Operation Neon Dawn Në një livestream para pak kohësh, Ubisoft solli detajet e plota rreth Operation Neon Dawn i cili do të vijë…
Rainbow Six Siege zbulon Aruni dhe pajisjen e saj
Zbulohet më shumë rreth Aruni, pajisjes së saj dhe Operation Neon Dawn Ubisoft ka filluar së fundmi të zbulojë dalëngadalë më shumë rreth operation të ri i cili do të quhet Neon Dawn dhe operatorit të ri. Mbrëmjen e djeshme…
Rainbow Six Siege zbulon më në fund Operation Neon Dawn
Dhe siç e ka zakon, me anë të një postimi në Twitter Ubisoft zbuloi operation e ri që do të vijë në Rainbow Six Siege Pas shumë leaks të ndryshme që shumë prej përdoruesve të Reddit dhe platformave kishin postuar,…
R6S sjell eventin e ri të Halloween të quajtur Sugar Fright
Ëndrra e çuditshme e Frost sjell operatorët e lojës në një version puppet Rainbow Six Siege si gjithmonë sjell evente të ndryshme për lojtarët e saj duke I mbajtur ata të zënë me gjëra të reja herë pas here. Kësaj…
A po vjen cross-progression në Rainbow Six Siege?
Gjithçka çfarë ne dimë rreth cross-progression në Rainbow Six Siege Rainbow Six Siege është bërë një prej lojërave më popullore që prej fillimeve të veta me më shumë se 60 milion lojtarë dhe e vlefshme në Xbox, Playstation dhe në…