Tag: pubg mobile albania

Votoni outfit shqiptar në PUBG Mobile
Një ndër lojërat më të preferuara mobile për shqiptarët sigurisht që është PUBG Mobile. Dhe së fundmi ju mund të votoni që një veshje shqiptare të jetë pjesë e lojës PUBG Mobile. Së fundmi nëpërmjet një eventi të zhvilluar në…