Tag: prism 2

Bëhet leak skin bundle “Prism 2” në Valorant
Zakonisht shumë gjëra të reja të cilat supozohen të jenë surprizë bëhen leak para kohe dhe ketë herë e ka radhën Valorant. Së fundmi skin bundle më i fundit që pritet të vijë në lojë është bërë leak. Me skin…