Tag: primogems

Fitoni Primogems falas në Genshin Impact përmes TikTok
Genshin Impact së bashku me TikTok po zhvillojnë një event duke iu dhënë mundësinë lojtarëve të fitojnë një mal me primogems falas. Por për çfarë bën fjalë ky event, cfarë fitoni dhe si mund të merrni pjesë? Sipas postimit të…