Varësia nga PUBG fajësohet për dy vdekje në Indi
Dy vdekje u raportuan në Indi, dhe varësia për të luajtur PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) duket të jetë fajtori. Njëri ishte një djalë 16-vjeçar i cili vdiq pasi luajti PUBG pa ndërprerje për disa ditë. I dyti ishte një 20-vjeçar i…