Lajme jo të mira për Daybreak Games
Numrat arrijnë deri në 70 vende pune të humbura. Kompania Daybreak Games, studioja pas zhvillimit të H1Z1 battle royale dhe Planetside 2, ka pushuar një numër të konsiderueshëm punonjësish. Kompania nuk specifikon numrin e stafit që u pushua, por themeluesi…
5 lojërat më të mira falas PC që mund të luani sot
Lojërat më të mira PC (përveç Fortnite), që mund të luani për momentin. 5. Fractured Space Fractured Space bashkon strategjinë e nivelit të lartë dhe bashkëpunimin e lojtarëve me veprime intensive PvE ose PvP. Gjatë komandimit të anijeve kapitale masive, lojtarët…