Tag: pec

Lakonostra MVP në PEC PUBG Mobile 2021, Shanghai
PEC (Peacekeeper Elite Championship) ose siç njihet ndryshe si PUBG MOBILE Mid-Season Championship është një prej eventeve më të mëdha të organizuar për PUBG Mobile. Dhe një ekip shqiptar është i ftuar që të marrë pjesë në këtë organizim. Lakonostra…