Lançohet më në fund Operation Steel Wave
Vjen më në fund në Rainbow Six Siege Ace dhe Melusi bashkë me shumë ndryshime të reja. Operation Steel Wave sapo u lançua dhe do ti sjell komunitetit 2 operator Ace dhe Melusi bashkë me shumë ndryshime si House rework,…