Tag: operation monarch

Call of Duty Warzone | Kur nis eventi Operation Monarch
Call of Duty ka sjellë Season 3 në lojë dhe bashkë me të një prej eventeve më të mëdha në lojë. Eventi i ri do të quhet Operation Monarch dhe do të sjellë një përballje midis Godzilla dhe King Kong…