NBA 2K21 nis Season 2 të MyTeam me titull “Next is Now”
Pas javësh të njoftimeve të gjeneratës së ardhshme, pronarët e konsolave të gjeneratës aktuale më në fund kanë disa lajme të mira. 2K Sports më në fund ka shpallur Season 2 të NBA 2K21 MyTeam dhe e ka quajtur atë,…