Tag: namek

Spy x Family bën homazh drejt Dragon Ball
Spy x Family është drejt episodeve të fundit të Part 1 dhe deri më tani ka fituar një popullaritet goxha të madh. Dhe episodi më i fundit i serisë anime na ka sjellë një Easter Egg i cili ka lidhje…