Tag: mihoyo

Më në fund Genshin Impact po rregullon problemin që ka me Resin
Më në fund MiHoYo po i jep zgjidhje një problemeve kryesore që Genshin Impact ka Genshin Impact ka qenë një sukses tepër i madh që prej ditës së lançimit dhe deri më sot. Por që prej lançimit loja ka patur…
Si të merrni një pet falas në Genshin Impact?
Eventi më i fundit i Genshin Impact ka ardhur dhe ai quhet Lost Riches. Ky event do të sjellë një mal me gjëra të reja për lojtarët në mënyrë që ata t’i mbaj të zënë. Një prej veçorive të reja…
Genshin Impact do të sjellë update e ri në fund të këtij muaji
Pjesa Dragonspine e hartës do të jetë e aksesueshme për lojtarët bashkë me shumë gjëra të tjera Sezoni festiv është afër dhe shumë kompani zhvilluese e kanë shtuar ketë element nëpër lojërat e tyre. Dhe MiHoYo nuk bën ndryshim me…
Genshin Impact zbulon disa “statistika” rreth lojtarëve të saj
Zhvilluesi i lojës Genshin Impact zbulon disa statistika interesante rreth lojtarëve të saj Gjatë muajve të fundit popullariteti i Genshin Impact është rritur goxha duke patur lojtarë nga e gjithë bota dhe duke patur fitime tepër të mëdha nga sistemi…
Genshin Impact po ekspozon numrat e telefonit të disa lojtarëve
Lojtarët e Genshin Impact në Reddit po raportojnë se mund të ketë një thyerje të madhe privatësie në website-in MiHoYo. Faqja ku lojtarët drejtohen pasi kanë harruar passwordin ofron një opsion për të dërguar një recovery code të lidhur me…
Çfarë duhet të dini rreth Unreconciled Stars Event në Genshin Impact
Eventi Unreconciled Stars po vjen në Genshin Impact për një kohë të shkurtër dhe kjo është gjithçka që ju duhet të dini Në disa ditë, MiHoYo do të sjellë Update 1.1 për Genshin Impact dhe lojtarët e kësaj loje do…
Fshati Springvale i Genshin Impact është krijuar tashmë në The Sims 4
Një lojtar ka krijuar fshatin Springvale të Genshin Impact në lojën The Sims 4 Loja më popullore e momentit, Genshin Impact, ka në botën e saj disa qytete dhe fshatra të cilat janë pëlqyer shumë nga fansat. Një lojtar i…
Çfarë do të sjellë Update 1.1 në Genshin Impact?
Çfarë ka në plan MiHoYo të sjellë gjatë Update 1.1 në Genshin Impact? Update i ri në Genshin Impact do të vijë më datën 11 nëntor dhe kompania zhvilluese e lojës, MiHoYo, zbuloi sot se çfarë do të sillte. Ky…
Trailer-i i ri i Genshin Impact sjell detaje rreth update të ri
Genshin Impact ka nxjerrë së fundmi një trailer i cili na tregon disa detaje nga update i ardhshëm Update i madh i Genshin Impact do të vijë më 11 nëntor dhe para pak orësh zhvilluesi i lojës, MiHoYo, nxorri një…
Genshin Impact eklipson Fortnite dhe PUBG me të ardhurat e muajit të lançimit
Zhvilluesi kinez miHoYo janë në momentin më të mirë të jetës së tyre pas lançimit global super të suksesshëm të Genshin Impact. Loja open-world RPG është bërë nga më populloret në mobile që pas lançimit të saj. Sensor Tower ka…